Inloggning & konto
Hur raderar jag mitt konto?
Öppna din profil (symbolen uppe till höger i listöversikten) och tryck längst ner på ”Radera användarkonto”. Alla dina data tas då omgående bort från våra servrar. Det går inte att ångra; pon självt kan du använda vidare utan konto efteråt eller lägga upp ett nytt konto senare.