Log ind & konto

Hvordan sletter jeg min konto?

Åbn din profil (ikonet øverst til højre i listeoversigten) og tryk nederst på „Slet brugerkonto“. Alle dine data fjernes derefter omgående fra vores servere. Det kan ikke fortrydes; pon selv kan du fortsætte med at bruge uden konto bagefter eller oprette en ny konto senere.