Logowanie i konto
Jak usunąć konto?
Otwórz swój profil (ikona w prawym górnym rogu przeglądu list) i dotknij na dole „Usuń konto użytkownika“. Wszystkie Twoje dane zostaną wtedy niezwłocznie usunięte z naszych serwerów. Nie da się tego cofnąć; z samego pon możesz potem korzystać dalej bez konta albo później założyć nowe konto.