Aanmelden & account

Hoe verwijder ik mijn account?

Open je profiel (symbool rechtsboven in het lijstoverzicht) en tik onderaan op „Gebruikersaccount verwijderen“. Al je gegevens worden dan meteen van onze servers verwijderd. Dat kan niet ongedaan worden gemaakt; pon zelf kun je daarna zonder account blijven gebruiken of later een nieuw account aanmaken.