Innlogging & konto

Hvordan sletter jeg kontoen min?

Åpne profilen din (ikonet øverst til høyre i listeoversikten) og trykk nederst på «Slett brukerkonto». Alle dataene dine fjernes da umiddelbart fra våre servere. Dette kan ikke angres; pon selv kan du fortsette å bruke uten konto etterpå, eller opprette en ny konto senere.