Paylaşma & birlikte kullanma

Bir kişiyi listemden tekrar çıkarabilir miyim?

Katılımcılar şu anda paylaşılan bir listeden doğrudan çıkarılamıyor. Erişimi sonlandırmak istiyorsan listeyi çoğaltabilir (genel görünümde sola kaydır, ardından Kopyala) ve kopyayı istediğin kişilerle yeniden paylaşabilirsin; eski listeyi ardından artık birlikte kullanmazsın.