Udostępnianie i wspólne korzystanie

Czy mogę ponownie usunąć osobę z mojej listy?

Uczestników nie da się obecnie bezpośrednio usunąć z udostępnionej listy. Jeśli chcesz zakończyć dostęp, możesz zduplikować listę (w przeglądzie przesuń w lewo, potem Kopiuj) i udostępnić kopię na nowo wybranym osobom; starej listy przestajesz wtedy używać wspólnie.