Dele & bruke sammen
Kan jeg fjerne en person fra listen min igjen?
Deltakere kan for øyeblikket ikke fjernes direkte fra en delt liste. Vil du avslutte tilgangen, kan du duplisere listen (sveip til venstre i oversikten, deretter Kopier) og dele kopien på nytt med personene du ønsker; den gamle listen deler du da ikke lenger.