Deling & fælles brug

Kan jeg fjerne en person fra min liste igen?

Deltagere kan i øjeblikket ikke fjernes direkte fra en delt liste. Vil du afslutte adgangen, kan du duplikere listen (stryg mod venstre i oversigten, derefter Kopiér) og dele kopien på ny med de ønskede personer; den gamle liste bruger du så ikke længere sammen med andre.