Når noe ikke stemmer

pon foreslår et feil lært produkt — hvordan blir jeg kvitt det?

Åpne produktsøket (søkefeltet eller «+» i en åpnet liste) og bytt ved behov til « Siste »; sveip produktet til venstre der.

Et produkt du har opprettet selv, blir da virkelig slettet; et produkt fra katalogen blir bare tilbakestilt til standardverdiene (prisene, stedene og attributtene du har lært for det, faller bort). Et kort hint («Slettet» eller «Tilbakestilt») bekrefter det.